Túrákról részletesen

     - 2023. február 10-11-12. Balaton-felvidék 

Péntek késő délután leutazás telekocsis rendszerrel Balatonedericsre, szállás elfoglalása. Este közös vacsora a közelben, beszélgetés, közösségépítés.

Szombat reggel túra Balatonederics, Lesencefalu és Nemesvita érintésével. Látnivalók: Csodabogyós barlang (barlangászás nélkül), Nemesvitai kilátó (Tücsökdomb), Padkűi kilátó. Könnyű túranap.

Túra után visszaérkezés a szállásra, este pedig átmennénk közösen egy Pincészetbe.

Vasárnap reggeli után elhagynánk a szállást és megkezdenénk második, egyben utolsó túránkat a tanúhegyek közelében. (Opcionális túra tervek: Badacsony és Szigligeti vár, vagy Szent-György hegy és bazaltorgonák, vagy Csobánc megmászása, várrom meghódítása, vagy egy igazán kemény túra a Tóti-hegy és Gulács legyőzése. A túraprogram kialakítása nagyban függ az aktuális aznapi időjárástól, a társaság erőnlététől és képzettségétől. Azt szeretném, hogy mindenki jól érezze magát, nem cél a totális lefárasztás.

Amit reálisnak látok most: Tomajról felkapaszkodni a Badacsonyra, Kisfaludy-kilátó, Bujdosók lépcsője és Szigligeti vár. Vagy kalandozások a Szent-György hegyen. Nehezebb túranap.

Pontos leírás (km, szintemelkedés) hamarosan..

Kutyákat erre a túrára most sajnos nem tudunk fogadni!

További információ és jelentkezés ÜZENETBEN! 

!HATÁRIDŐ: 2023. január 20. !


Az oldalon szereplő  természetfotók Bodnár László munkái!
Az oldalon megjelenő videók Csanicz Szabolcs alkotásai! 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el